en jobbig dag och en trött flicka

Kom hem för ett tag sen ifrån maddes träning. Nu ligger jag här hemma i min säng och kollar på efterlyst och har grymt ont i armen efter svinissprutan, känns som om det kommer bli en jobbig natt.. Gör till och med ont när jag andas. Jag måste egentligen plugga för jag har geografi prov imorgon men fattar ingenting så pallar inte med det och jag har ingen ork till det heller, har så äckligt mycket i skolan just nu nu, Tack och lov att min klass är så pass bra som den är...

Satt och kollade lite på kläder innan också och hittade en jätte söt klänning och ett par klackskor, det skulle inte sitta fel till nyår?


onsdag

Sitter i skolan nu och har engelska skit tråkigt men har snart rast och det gillar vi! och jag slutar 12 idag mums på det, eller jag ska ta svinis sprutan sen också så måste sitta kvar här ett tag och jag kommer troligtvis dö, buhu. Och Emelie du måste också ta den idag, vill inte ta den själv, din häst kan träna sig själv hihi.

Vi ska tagga fett inför helgen också händer en massa roliga saker då, på Fredag är det antingen fest i strängnäs eller tjejmiddag hos maja, på lördag är det tjejmidag hos johanna och på söndag globen med madde!

Ville bara säga också att jag älskar mina tjejor enormt, ni är guld värda..


ett gott skratt förlänger livet





Lördag 21/11 & Söndag 22/11

Blev ingen uppdatering igår ( lördag ) men jag var på ikea med min familj, handlade en ny säng blandannat och lite småsaker. På kvällen skulle jag följt med tjejerna på fest i strängnäs men jag kände att jag inte orkade så satt hemma med papi guldfisk och mami och kollade på två grymt bra filmer! The Proposal & Wallander - Läckan, dom borde alla se sjukt bra!




Idag är det söndag, den sämsta dagen på hela veckan?
Man vet allt man har framför sig, en jobbig skolvecka blandannat.. Om ett tag ska jag iaf till min farmor med min familj och mina kusiner och pelle och fika lite, känns som om jag måste ta vara på tiden som jag har kvar med henne nu..

music is a lifestile















fridayfever







Idag är det äntligen fredag, den bästa dagen på hela veckan!
Lite synd att man är sjuk bara men börjar känna mig lite bättre nu så alex kommer hit ikväll.
 hihi jag har saknat han och alla mina flickor enormt! 

Just nu så är jag iaf hemma själv så allt känns lite tomt,
 men min lillebror kommer hem snart hoppas jag hihi.
Måste gå och handla också för vi ska vara duktig och laga mat tills mamma kommer hem ikväll, ska försöka göra pizza höhö,
får väl se hur det går! Nu ska jag iaf städa mitt rum för det börjar bli liiite stökigt...

puss blubb blubb








                                                                             (
Tjejer, vad skulle vi göra imorgon? )


mina ögon kan tindra, mina läppar kan le, men sorgen innuti mig kan ingen se.

Nu idag när jag legat hemma har jag funderat mycket på livet, varför leva när vi en dag kommer dö, varför kan man inte bara få leva föralltid? Vad är egentligen meningen med livet, vi gör något som gör att vi mår bra och är glada för stunden, men sen då, vad händer sen? Varför kan man inte alltid må bra och känna dendär varma känslan i hela kroppen?

Att ta vara på de man har och på livet är något som jag har tänkt mycket på den senaste veckan, men vad skulle hända om du skulle lämna oss nu? ja skulle inte klara mig utan dig du har funnits vid min sida sen jag var en liten bebis, jag har alltid varit välkommen hos dig och vi har kunnat prata om allt. Om du försvinner så försvinner en del av mig också, en del som aldrig kommer att kunna ersättas.

Fan att den kom tillbaka, du lyckades bekämpa den en gång och denhär gången ska jag hjälpa dig att bekämpa den igen, även fast den sitter på ett mycket farligare ställe nu.. Fan varför just dig, skulle göra vad som helst just nu för att få vara i din sits, bara du slipper genomlida allt en gång till, bara du slipper ha ont. För det gör ont i hela mig att se dig nu, att se din smärta, att se in i dina ledsna ögon. men jag ska hjälpa dig igenom dethär, vi klarar det tillsamans! 



take me as I'am



blev ingen uppdatering igår kom hem rätt sent och somna nästan direkt. Var hemma typ hela dan och sov, var ju ledig sen följde jag med madde till stallet och kolla på hennes hoppträning det var rätt roligt, hennes häst är verkligen jätte söt och den har blivit jätte fin!

Idag så ligger jag hemma och är sjuk, buhu inte bra! Har verkligen jätte mycket plugg i skolan nu och är redan skoltrött inte bra jag måste verkligen skärpa mig. Men antar att det blir så när man väljer att göra allt i sista sekund.. Har matte prov imorgon också, lär ju gå jätte bra. ;)

nu ska jag iaf gå och göra varm oboy och en macka och krypa ner i sängen, blubb blubb



just keep smiling

Nu ligger jag här i min säng ska snart sova..                     
Kom hem från sjukhuset för ett tag sen också så det är lite blandade känslor här hemma men försöker hålla humöret uppe blir nog bäst så för oss alla här hemma..

Käkade kebab innan också det var fett gott enda bra med alla turkar i södertälje.. finns en massa som kan göra goda kebaber hihi mums på det. Ne nu ska jag inte vara elak, men det är ju sant..
Och haha jag hade ju nästan glömt bort att jag är ledig i morgon också, kul om jag hade åkt till skolan endå! men fett skönt ska dega hela dagen bara sova och kolla film och mysa gaaaah. Men jag saknar alla i skolan och min alex, hihi så ska sova nu och drömma om dom. Ni är guld värda!

blubb blubb natti bloggen

                                                                                                          It's gonna take a lot
                                                                                                       to drag me away from you
                                                                                                         FARMOR


daddys little girl


I'm always by you're side

just nu känner jag mig som på bilden, är trött som en gnu och det känns som jag inte orkar någonting. Jag saknar mina älsklingar i skolan känns som om jag behöver dom hos mig nu efter allt jag fick reda på igår och jag har en kännsla av att ingenting kommer bli bättre ikväll heller, eller imorgon, eller dagen efter det.. ..För att inte veta hur länge du kommer finnas kvar vid min och de andras sida har knäckt mig totalt. Och jag tror att efter jag besökt dig idag kommer allting bli så mycket sämre, but I will try to stay strong just for youfarmor <3


skolan är det bästa som finns

trodde ni det själva skolan suger ollon borre.... Sitter här med mina älsklingar.. vi har samhälle skit tråkigt men endå vi slutar snart eller jag blev utslängd för jag blev arg på en annan lärare men endå tåget går inte förens 20 över så måste sitta kvar här .. ska hem sen och leka med alex hihi sen sova är fett trött och lite hyper. kan inte sitta still mjau voff nöff.

dagen idag har typ varit jätte knasig kom först sent till svenskan men sen blev jag fett glad för vi fick tillbaka ett prov och jag hade fått mvg haha jag känner mig fett smart .. :D Sen kommer jag inte ihåg mer har haft tråkigt och sovit typ iaf. Min bästa Johanna blev utslängd från geografin också för våran lärare har lite mens, eller kanska mycket men endå hon är en klimaterie kossa, gillar henne inte!


johanna & jag

sen alexandra, du är den bästa som finns glöm aldrig det! jag älskar dig och ställer alltid upp för dig!

HA DET BLUBB BLUBB!


en ny blogg & en lyckad helg

Jag ska försöka börja blogga igen hade jag tänkt, dels för att det är kul att se tillbaka på sen, och dels för att jag behöver skriva av mina känslor och tankar ibland. Lär ju inte uppdatera så mycket men endå!

Min helg har iaf varit jätte mysig, och den har till största delen spenderats med mina underbara flickor.
I fredas var vi i rönninge på fest, det var lite galet men endå roligt & i lördas hade jag tjejmiddag så då var tjejerna här och vi åt smörgåstårta och massa godis och chips och pratade om allt från himmel till jord och hade det allmänt mysigt. Känns som om jag hittat riktigt bra vänner som man verkligen kan lita på och det är guld värt.

tjejmiddag hos mig
emelie, jag, johanna, frida, elin & isabelle


RSS 2.0