It's hard being retarded don't make fun of me

hej bloggisen!

Sitter här och äter på en clementin, as gott hehehehe. Ska titta på navy cis snart ock käka en pizza, hur gott? jo as gott. Skolan idag va chill vi gjorde inte så mycket vilket var skönt. Nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta glo på tv:n. Btw, är det bara jag som vill ha jullov nu?


en bild ifrån stallet igår, jag & lilla timmon.

lovisalindkvist


It's tuesday bitch


hej bloggen

Sitter hemma och väntar  på att johanna ska komma, har ju varit ledig idag och det har varit helt underbart. Förutom att johanna skickade sms 10 imorse som jag vaknade av, idiot.. Iaf, vi ska chilla och äta nancys lite senare sen dra till stallet och hoppa hest. Kommer bli en bra dag. Nu ska jag dö framför tv'n ett tag, hejjpa hejjpa.



lovisalindkvist


15 november 2010

eeeeeeh tjaaa, saknat mig? ah förstår det. skämt åsido.

min data är fortfarande pajj, eller datan är inte pajj men min laddare har gått sönder och har inte orkat beställa en ny än. eller vet snarare inte vartifrån man beställer en och har inte orkat kolla upp det. Min pappa är rätt så elak får inte låna hans data men nu har jag snott den endå, han tror att den ska gå sönder när jag är inne på facebook, hm han är lite knasig.

Nu ska jag fortsätta att titta på tv, CSI. En tjej blev nyss uppäten av en haj, usch riktigt äckligt. Imorgon är jag ledig också om nån ville veta, det ska bli as skönt!


jag gillar denhär bilden, man blir typ glad av den.

lovisalindkvist

11 november 2010

Jag hittade nyss en väldigt grym page, där man kan vinna  highteck mobiler för flera tusen spänn, synd att jag inte är en highteck tjej, men att lära sig nya grejer är liksom min grej. Mobilerna är väldigt bra och jag skulle gärna vilja ha en utav dem med mig varje dag. Jag skulle mata den varje dag. Då undrar nog ni, hur kan man mata en mobil? jo, genom att ge den energie ifrån ett eluttag. Tyvärr kan jag inte ge den något flytande, för då tror jag inte den skulle fortsätta va så lysande.... Tänk dig att du åker förbi en galet tuff bil och du ba wow jag bara måste ta en bild. Eller att du sitter med dina vänner och du bara måste ta en bild för att dokumentera allt som hände. Då hade en Xperia varit perfekt, sålänge den var hel och inte väck..


bajs

eh min blogg är död förtillfället, och lär va det ett tag till.
PÅ GRUND AV; att min älskling till data inte vill fungera.


2 november 2010

känns som att jag varit bra på att uppdatera, eller inte...
Som de flesta vet har jag lov nu, vilket är underbart är extremt skoltrött för tillfället.. Lovet har börjar riktigt bra, åkte ner till helsingborg i fredas med min lillebror för att hälsa på mormor och morfar och jag kom hem igår. Jag har haft det riktigt mysigt. Vi var en sväng i Danmark och så var vi och hälsade på mina småkusiner som jag inte träffat sen i somras. Vart även en hel den shopping!

Idag planerar jag att ligga i soffan och inte göra ett skit, är helt slut.

RSS 2.0