lifehouse - you and me

Nu ska jag snart dra iväg till skolan, slutar 4 idag.. kan ni fatta det 4a, på en måndag dessutom.. Tur att vi har en lång håltimme mitt i allt annars hade jag avlidit... Efter skolan blir det nog gymmet med min mami iaf vilket ska bli nice..



Kan berätta att min helg har bestått av en massa innebandy men den har varit riktigt bra en då!!





Min nya älskling!


in tha school

Hej bloggisen!

Nu sitter jag här i skolan, har redan slutat men tågen går inte hem förens om en timme buhu :( Kanske borde sno en cykel och cykla hem? undra hur lång tid det tar.. typ 3 timmar? det måste jag nästan testa innan jag slutar här.. Nu ska jag fortsätta nörda här vid datan och invänta mitt tåg. hoppas alla har haft en bra dag, det har iaf jag! puss

the stallet

Nu ska jag snart åka iväg till stallet, ikväll är det hoppning på Robyn som gäller och det känns som att det kommer gå hur bra som helst! får hoppas på det iaf!


Gotta be somebody

Kanske dags att börja uppdatera bloggen lite? känner att jag varit ganska så dålig på det..
Kan börja med att berätta om min helg som var helt perfekt! I lördas så bjöds det på festligheter hemma hos evelina som har fyllt år & jag var typ den enda som var nykter men jag hade jävligt roligt endå. Och i söndas var jag nere på stan med Johanna och vi käkade nancys som vanligt och shoppade lite..

lite bilder från evelina;


Bästa!

Vodka pistol (?)

Johanna <3

myyys

<3

..

När du gråtit dig torr, du slagit dig blå och när du ramlat omkull
När känslan att ingen förstår dig är mer än du kan ta
Ligg då kvar, för det är okej att vara svag.


girls just wanna have fun

hej bloggen!

nu sitter jag ute på verandan vid våran stuga & äter frukost hur myigt som helst! Idag blir det nog att åka in till stan och titta runt lite i affärerna eftersom att det är rätt så dåligt väder, tummen ner för det.. Men jag hoppas att jag hittar något fint att ta med mig hem.

lite bilder från igår





fler bilder finns på min facebook


RSS 2.0