I hope you find it

hej bloggen!

jag har varit sämst på att uppdatera jag vet! men just nu är det så himla mycket i skolan och så mycket annat som händer runt omkring mig så bloggen har hamnat lite åt sidan...

Idag så ligger jag hemma och tar det lugnt och tittar på film, har haft feber både igår & idag. och det har faktiskt varit riktigt skönt att vara hemma och bara ta det lugnt jag behövde verkligen det. men imorgon måste jag gå till skolan oavsätt vad..


a friend like you ♥

tonight's gonna be a good night

Är hemma hos james med tjejerna nu & ikväll kör vi!

skolan nu!

Nu ska jag iväg till skolan, slutar 2 idag jätte skönt!
Efter skolan blir det nog stan med johanna.
Ha en bra dag!

lovisalindkvist

två små tomtenissar


hej!

Ville bara säga att ridingen idag gick super duper mega bra!
Maverick va så fin och han var verkligen jätte duktig, är hur nöjd som helst.
Bjuder på en bild på den fina fina hesten.



lovisalindkvist


jätte glad tjej!

Jag hittade en jacka jag älskar när jag och johanna gick runt på stan innan idag! Har letat efter typ en sånhär jacka huuuuur länge som helst för jag är så äckligt trött på min skinnjacka, och imorgon blir den min. I love it!


399kr, som hittat!


jag har hennes leende med mig 500 dagar om året

Tja bloggen Lovisa här!

jag & johanna sitter hemma hos mig och chillar galet.
Snart bär det av till stallet, vi ska rida hest ikväll.
Vi har även kirrat nancys vilket va jävligt gott.
Nu jag lyssna på musik och tagga lite.




lovisalindkvist


21 september 2010

hello bitches!

Nu sitter jag i skolan men börjar inte förens om en timme, jippi! Som varje tisdag önskar jag att det gick ett tåg vid 10 så jag slipper sitta här i en timme och inte göra ett skit. så jävla onödigt..

Efter skolan blir det iaf nancys med världens bästa johanna vilket kommer sitta jävligt fint!



lovisalindkvist

...

If she can make you laugh, why let her go?
If she can make you feel special, why let her go?
If she can make you happy, why let her go?
If she can make you feel alive, why let her go?
Don't expect more than she can give, she will give you everything she can.
But every human makes mistakes.


chris brown♥

With my pimp cup down
Nothing lost, nothing found
It's the things that you do
That makes me love you

Turn around and thump, thump
That's what I want you to do
Even when I want you
I hope you want me too

I'll wait for you
Till you come home
Here out alone
I stay alone for your love


movietime

Nu har jag precis kollat på vampire suck och grown upps, kan ju säga att vampire suck lever upp till sitt namn iaf suck delen för detdär va den sämsta filmen jag någonsin sätt. Stängde av efter 40 minuter för den va så jävla kass, en film som hör hemma i papperskorgen!

Däremot grown upps var riktigt bra och rolig, den rekomenderar jag att ni tittar på! Nu ska jag titta på The last song, har sett den förut men den är så sjukt bra så jag måste bara se den igen!

http://www.letmewatchthis.com/ , där är sidan jag använder för att titta på olika filmer, man kan bara se engelska men den är riktigt bra!



lovisalindkvist


Chris brown - For ur love


min favorit låt just nu!

Idag är det måndag och jag har varit ledig hela dagen vilket har varit underbart! Jag har pluggat klart det sista jag hade att göra och jag har städat mitt rum, känner att jag har varit en riktigt duktig tjej. Nu ska jag ska snart hoppa in i duschen sen krypa ner i sängen, sätta på en bra film och bara ta det lugnt. Det behöver jag.


bjuder på en sommarbild

lovisalindkvist


valvakan

Vuxen poöng till mig! Jag sitter och tittar på valvakan och det är faktiskt riktigt intressant. Men jag undrar lite hur svenska folket tänker när de röstar in sverigedemokraterna i riksdagen, det är nästan lite pinsamt! Men en sak håller jag med SD om, att man inte kan ta in hur många invandrare som helst utan man måste ha resurserna till att kunna ta hand om dem också annars tycker jag att det är elakt mot dom att ta hit dom om dom endå inte får den hjälpen dom behöver....

Vill bara tillägga att Mona Sahlin kan gräva ner sig själv!

lovisalindkvist


19 september 2010

hej bloggen

Filmen igår var sjukt jävla bra! Det är en sån film som jag skulle kunna se om och om igen, och jag tycker att alla som inte sett den men som vill ni måste se den annars kommer ni ångra er! Det var verkligen den bästa filmen jag sett på länge!

Efter bion drog vi hem till James där det var lite folk och det var riktigt roligt! Jag och Johanna kom hem runt 5 imorse (?) så mina föräldrar var skapligt glada på mig i morse, men men... Det var iaf en grymt bra kväll.




lovisalindkvist

bio med mina tjejor!

hej bloggen!

Nu ska jag och mina tjejer dra till heron och titta på bio! I rymden finns inga känslor. Den verkar riktigt bra och grymt rolig så jag hoppas att den är det också annars blir jag besviken. Efter bion får vi se vad kvällen bjuder på!



lovisalindkvist


17 september 2010

Hej bloggen!

Sitter i skolan och har aktiekunskap vilket för tillfället är skit tråkigt! Vi sitter och tittar på någon jävla film om aktier och jag förstår ingenting så har slutat att titta.. Lektionen slutar iaf om 40 minuter och jag längtar för min mage kurrar och jag är skit hungrig!

Slutar 2 idag tror jag, underbart! Då ska jag hem, äta sen dra och titta på innebandy. Mina kusiner kommer nog dit också vilket ska bli roligt! Nu ska jag fortsätta leka runt på datan och fördriva tiden lite....


världens bästa johanna

lovisalindkvist

16 september 2010

Idag har det varit en hemsk dag! Började med att jag vaknade halv 6 imorse och kunde inte somna om så låg kvar i sängen och stirrade i taken ungefär en timme galet nice. Sen när jag går upp och tittar ut vad ser jag då, jo det REGNAR vad är det för jävla land vi bor i det regnar typ varannan dag jag börjar bli så trött på det..

Missade nästan bussen imorse också vilket inte gjorde dagen så speciellt mycket bättre, och att vi började med ett seminarium i skolan var inte heller det bästa men jag kan trösta mig själv med att det iaf gick okej.. Efter det hade jag håltimme i 3 timmar, kul var bara att sitta kvar i skolan för hade knappats hunnit hem hit och sen tillbaka. Jag, Lovisa & Kajsa lirade lite bubble trouble vilket är grymt nice synd att man blir så jävla arg när man förlorar bara..

Jag har varit en galet trött tjej idag också, somnade i en fotölj på min rörligabild lektion och när jag kom hem somnade jag i min älskade säng och sov nästan 3 timmar men jag är fortfarande trött? undrar vad fan det är med mig alltså.. Har galet ont i ryggen idag också men det känns bättre nu än igår iaf vilket är bra.. Känns som attjag bara klagat i dethär inlägget men idag har det varit en sån dag så det får ni leva med. Skulle vilja kasta denhär dagen i papperskorgen om det gick...

Måste tillägga att det ska bli galet skönt med helg imorgon och ännu skönare är det att vi är lediga på måndag. Ska nog ta det lugnt i helgen känns verkligen som att jag behöver det..


Ina, jag & alexandra i somras. ni gör mig glad!

lovisalindkvist

hej jag har ont i min rygg hejdå

Har inte så mycket att säga. Ramlade av hesten igår & idag har jag legat hemma hela dagen, min rygg dödar mig & mitt huvud gör skapligt ont. Men jag överlever. Nu ska jag fortsätta ligga här i våran soffa & titta på tv som jag gjort hela dagen, har även varit duktig & pluggat lite & snart så blir det pizza, mums!


14 september 2010

hej bloggen!

Nu sitter jag här i skolan och gör inte ett skit.. Vi börjar inte förens om en timme men tågen går ju efterblivet som vanligt. Börjar dagen med ett engelska prov också, kan det bli bättre? nej.. och tror ni jag kan någonting? nej.. Jag är lika oförberädd som vanligt så kanske borde sätta mig och plugga lite istället för att sitta här.

Efter skolan ska jag iaf träffa världens bästa johanna! Vi ska äta någonting gott som vi gör nästan varje tisdag och sen ska vi dra till stallet! Ikväll blir det att hoppa hest och jag ska ha den lilla söta gråa.


Nu är det dags för skola!


and if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry.

Hoffe i fredas var riktigt nice & dom var galna på scen. Ger dom 5 av 5 toasters. Jag hade iaf riktigt roligt och det tror jag att de andra hade också!

bästa låten, I love it!


I lördas va min hestven hos mig, vi käkade pizza drack öl och tittade på stallkompisar vilket var jävligt nice. Sen hamnade vi hemma hos James vilket var väldigt roligt! Dock somnade vi runt 7 i morse vilket inte var lika bra...

hoffe i fredas




lördas




10 september

hej bloggen!

Ikväll blir det hoffmaestro med mina flickor vilket ska bli grymt roligt! Jag hoppas bara på att vädret håller i sig för just nu ser det lite risigt ut.. Men vi överlever nog ;)


9 september

hej bloggen!

Är hemma idag också men febern har lagt sig lite vilket är skönt! Igår var jag som sagt och hämtade mina linser och hittils funkar dom hur bra som helst. Åt även med johanna på nancys vilket var mums sen gick vi runt och tittade lite och efter ett tag satte vi oss nere på nancys lounge (stavning?) och drack chailatte och åt kladdkaka med grädda det satt jävligt fint måste jag säga!

Nu funderar jag på att resa mig upp ur sängen och städa mitt rum för det ser verkligen förjävligt ut! Ligger kläder utspritt över hela golvet och min garderob är överfull kanske borde rensa ut lite kläder där ifrån också.... Om jag nu orka lyfta min röv ur sängen. ;)


8 september

Idag är det ingen bra dag ligger hemma och har feber vilket är förjävla tråkigt, men jag överlever! Ska snart lyfta min röv ur soffan iaf och ta mig ner på stan. Har tid idag för prövning av mina linser som jag har beställt och måste ta mig dit för det är tydligen jätte svårt att få tid till det... Ska även äta något med johanna. Sen blir det hem och ta det lugnt igen! måste bli frisk till helgen!


tisdag

Hej bloggen!

Har varit jätte dålig på att uppdatera på senaste tiden, dels för att jag har haft jätte mycket i skolan och dels för att min lilla söta data har varit trasig. Men nu äntligen så funkar den!

Jag ska snart bege mig till skolan, börjar halv 12 idag men går inga tåg så måste va i skolan vid 10 annars kommer jag försent, HATA SJ!! Efter skolan blir det nancys med min fina vän johanna och sen ska vi rida hest!

måste fixa en ny design någon dag

Puss

 


RSS 2.0