karlskrona!

Nu åker jag tills karlkrona, kommer hem igen nästa lördag.
Har med mig datorn men vet inte riktitgt hur internet fungerar där nere..


http://ssnelahestar.blogg.se/

Jag har helt glömt bort att berätta om min & johannas nya blogg http://ssnelahestar.blogg.se/
Den innehåller en mass galna saker & den har redan spårat lite.. Men sist men inte minst, det kommer komma upp tokigare saker inom en snar framtid! så håll utkik..

äntligen!

Fy fan vad jag är glad!

Idag var det min sista dag på jobbet, nu kan jag äntligen sova ut på mornarna och inte behöva åka hem tidigt på kvällarna för att jag ska lyckas pallra mig upp på mornarna. Jag känner mig hel igen!
Vi hade inte så mycket jobb idag vi tog det mest lugnt vilket var skönt för jag har en sån jävla träningsvärk från igår det är helt galet, min rumpa gör ont som fan och mina ben också. Känns som att det inte blir någon simning idag? Men en kebab skulle sitta jävligt fint! Nu ska jag sova en stund. PUSS



vi köttar på som aldrig förr


rising girl

Ligger i min säng helt jävla död efter gymmet.. Jag & Johanna var där i 4 timmar, fast vi hade en breake på 1 timme för Oliver var efterbliven... För övrigt så har han dödat våra ben kommer inte kunna gå på en vecka för det gör så ont. Men ska inte klaga för vi hade väldigt roligt! Nu ska jag snart lägga mig ska ju upp och jobba tidigt imorgonbitti, är sista dagen dessutom så jävla underbart!


gymmet nu

Nu blir det gymmet med Johanna! Se upp för biff nr1 & biff nr2!


10 saker...


duktig tjej

Idag har jag varit en riktigt duktig tjej, jobbade i morse tjänade lite pengar.. Sen drog jag hem, sov ett tag var så jävla trött. Sen drog jag och Johanna ner och köttade på gymmet, fan vad duktiga vi var alltså! Vi har också lekt barn igen för vi var ute vid äventyrsbadet och badade och fy fan vad kul vi hade. Nu är jag trött, igen?! men kan inte sova än för måste se en film som börjar klockan 9 på sexan, så jävla grym. Bye

 

vi bjuder på en liten film från gymmet


Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar vi minns.

Dethär är första dagen som jag blivit riktigt förbannad på min chef eller vad han nu är för något. Han är jätte snäll som låter oss gå från jobbet tidigare varje dag ( runt 11 istället för 3 ) men.. Så fort vi gör något pyttelitet fel så blir han skit arg, som idag hade inte jag och frida putsat fönsterna tillräckligt ordentligt men vad tror han egentligen.. att fönstrena ska bli rena när han ger oss servetter som man torkar arslet med till att torka, ah ni hör ju själva hur dumt det låter...

Som tur va slapp vi vara kvar till 3, vi fick gå hem vid 12 så det var endå skönt.. När jag kom hem så somnade jag direkt var så fruktansvärt trött så jag sov nån timme. Sen drog jag med min mami ner till gymmet eftersom Johanna den jäveln är bakis så hon kunde inte gymma...

btw så har min lillebror växt om mig, man blir ju lite arg......


Cause we gonna rock this club We gonna go all night

Nu är jag hemma ifrån stan igen, blev att äta nancys vilket satt jävligt fint och sen en bulle på det också mums! Hittade en bikini så nu är jag skit glad. Överdelen är helt svart och underdelen är svart med blommor på. Sen så har jag för förska gången handlat på carlings, jag och johanna hittade en jätte gosig kofta där inne och vi var bara tvugna att köpa varsin den liksom skrev efter oss.. Längtar tills hösten kommer så att jag kan börja använda den känns lite varmt nu även fast det är skit väder..



hmm.. min kamera gör inte rättvisa, koftan är mycket finare irl.

I wanna celebrate and live my life Saying AYO, Baby, let's go.

Hej bloggen

Idag har jag varit en riktigt duktig tjej. Först har jag varit på jobbet i två timmar & känat nästan 400kr sen efter det var jag på gymmet för första gången sen i maj?! Trodde att det skulle gå skit dåligt men det gick faktiskt helt okej. Ska försöka att komma igång igen och gymma varannan dag som jag gjorde förut man mådde så jävla bra utav det..

Nu så har jag precis duschat & ska snart börja fixa mig lite. Ska ner på stan med Johanna och äta nancys och kolla runt lite i butikerna. Jag vill så ha en ny fin bikini men dom är ju typ slut överallt, arg tjej!


bjuder på en sommarbild! Känns ju som typ höst nu med tanke på det jävla skit vädret.. man blir ju lite lack.

I want to be forever young

Hej bloggen

Nu sitter jag hemma hos Ina i mariefred & vi har precis vaknat. Vi sitter och äter godis & chips från igår till frukost riktigt mumsigt. Alexandra var borta i morse när jag vaknade buhu hade tydligen inte vaknat när hon sagt hejdå & typ legat på mig :(

Igår så gick jag ina & eric ner till stan i spöregnet och skulle möta alexandra efter att hon hade slutat jobba, gissa om vi var dyngsura sen när vi kom hem.. det var helt sjukt. Som tur var räddade erics mamma oss med bilen på vägen hem. När vi kom hem till Ina så tittade vi på film & åt godis sen gick eric och då somnade vi tjejer direkt jette gosigt.


mina favoritkusiner


what you feel is what you are, and what you are is beautiful.

Idag har jag varit i stockholm hela dagen med min mami & papi & shoppat, fikat och lite annat mysigt. Fick med mig hem en jätte söt kjol, en tröja & en kofta. Nu sitter jag här framför datorn och ska snart måla mina naglar, kul fredag..

Imorgon åker jag till mariefred hem till Ina ska sova hos henne med Alexandra och det ska bli hur kul som helst har saknat er tjejer jätte mycket, ni är bäst! Får se vad vi hittar på för något, Alexandra jobbar till 9 så jag och ina får väl gå och äta hos henne och sen chilla lite inne i stan.


Come on baby turn the lights of

hej bloggen

Idag har jag varit i maddes stall nästan hela dagen och tittat på när hon hopptränade och lite annat.. Chillat galet har vi gjort också. Efter stallet blev det en snabb runda på stan, hittade en ny BH och en helt vanlig vit tröja. Nu ska jag äta upp min pizza och den sitter jävligt fint! PUSS




att vara stark..

Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna

Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen

Att vara stark är
Att våga hoppas
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa
för att nå dit

Hoppsan

Vi var visst inte så bra på att tvätta........
( från en början var det ungefär 6 trasor, när vi var klara.. ja en stor klump .. )


På jobbet

Nu är jag på jobbet och jag och frida är hur duktiga som helst vi håller på att tvätta en massa.. Men vi har ett litet problem ena maskinen håller typ på att skumma över opsi känns som att vi kommer få lite skäll sen men vi har iaf jävligt kul.. Slutar iaf runt 11 idag när tvättmaskinerna är klara vilket är nice, ska ju egentligen jobba till halv 3 hehe.. och sen efter jobbet så blir det stranden med familjen och mina kusiner.. :)


Those summer nights

Fick ingen fisk så nu är jag arg, men höll på att få mig ett litet dopp för ramlade nästan ner i vattnet när en geting satte sig på min arm!! Men nu så ska jag faktiskt lägga mig för ska upp tidigt imorgon och jobba, jippiiii.. Men lägger upp lite bilder.








sommartider hej hej sommartider

Har varit på stranden nästan hela dagen & det har varit helt underbart. Men nu så ska jag åka ner till sjukhuset med min lillebror, hans tå är jätte svullen och det ser sjukt äckligt ut.. sen ikväll ska vi åka iväg och fiska vilket ska bli riktigt roligt, hoppas jag får en stor fisk då blir jag glad.



Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar vi minns.


sommar, sommar, sommar.

Tjenis Penis, nu är jag hemma efter en as nice dag på stranden. Har bränt mig lite med det blir nog brunt tills imorgon hoppas jag. Har köpt en as nice kräm påvägen hem också som lukar mango ska gå och smörja in mig med den så kommer jag lukta gott sen också.. Bjuder på lite bilder ifrån stranden.






Jobbet nu

God morgon blöggen! Nu är jag påväg till mitt underbara jobb mobilbloggar så jag vettefan hur det här ser ut i själva bloggen men skitsamma det får bli som det blir.. Hoppas på att jag inte behöver jobba så länge idag för ja är helt jävla död och det är underbart väder ute så det enda jag inte vill göra är att dra till stranden och sola och bada!

Come on baby turn the lights of

Jag blir galen det är så fruktansvärt varmt så det går inte ens att sova. Jag vet att jag sagt att jag inte ska klaga på värmen för den är trots allt så mycket bättre än vintern när det är kallt och en jävla massa snö men på vintern kan man ju iaf sova.. Men smart som jag är så kom jag på att jag kan ju hämta en isklamp och sova med så den blir mitt sällskap för natten, jätte kall och gosig! :) nu ska jag försöka somna om ska ju upp och jobba om någon timme, fan jag vill verkligen inte!

Just gonna stand there and watch me burn,
but that's alright because I like the way it hurts.
Just gonna stand there and hear me cry,
but that's alright because I love the way you lie.


Nu är dom äntligen här!


det e för oss solen går upp

Idag kommer mina små kusiner & min morbror och hans tjej upp hit ifrån Göteborg och dom ska vara här i en vecka trorjag vilket ska bli riktigt roligt. Jag längtar verkligen tills dom är framme!


älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns


nu ska jag sova, godnatt!



shopping

Två söta linnen


BH'n



You raise me up

Nu är jag hemma igen och fyfan vad varmt det är ute, helt galet.. Även fast det är moln & har regnat lite så är det så jävla varmt jag dör.. Men iaf nancys satt jävligt fint hur gott som helst. Hittade två söta linnen också och en BH visar bild på det i ett annat inlägg.. Sen Inne på Bik Bok hittade Johanna en jättefin sak (vettefan vad det heter) här kommer en bild på den iaf, ser ut som en jätte bebis.


känns som att jag bjuder på denhär bilden..

I saved the best I have for you

Hej blöggen!

Idag är det pissigt väder inte nice & värre ska det bli tydligen? HELVETE LARSOLOF!! Iaf, jag och min hest ven johanna ska snart dra ner på stan och käka nancys och titta lite i butikerna hoppas att jag hittar något fint. Och om jag har saknat henne hon har varit i Cypern en vecka, hon lär vara en neger hest nu..

En annan grej jag måste fan rensa ur min garderob den är överfull får inte plats med mer grejer helvete larsolof på det också.. Men mums på att min mami står och bakar bullar nu känns som dom kommer va slut ikväll hihi. Hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha, CIAO!


tonights gonna be a good night

Kvällen igår var riktigt rolig och galen tänker inte gå in på för mycket utan låter bilderna tala för sig själva.









fler bilder finns på facebook

Stuck on you, I got this feeling down deep in my soul that I just can't lose.

hej sötnosar!

Nu har jag kommit hem ifrån stranden och har precis duschat. Det är nog det bästa som finns, ta en all dusch efter man legat på stranden en hel dag. Smart som jag är glömde jag att smörja in mina armar och min rygg så är typ lite röd, eller inte lite ganska mycket faktiskt men det lägger sig nog snart hoppas jag.



Ska snart klä på mig sen käka lite och efter det drar jag till Mikaela och fixar mig inför kvällen, vi ska till the strip kameran följer med också så kommer väl upp lite bilder här sen..

om du bara vill så säg till, jag kan va din vän när natten faller.

Nu blir det jobbet sen stranden, Sen ikväll the strip! Have a nice day, i know I will..


I want to be forever young

Är det bara jag eller är inte vädret helt underbart? Det är nästan så att man tycker det är för varmt, men man ska inte klaga..


En annan sak, det känns som att dethär sommarlovet går alldeles för fort.. Vi har redan haft lov i en månad och det känns inte alls som att det är långt kvar tills skolan börjar igen. Det kanske till en viss del är för att jag längtar lite inte till att själva skolan ska börja utan för att få träffa alla vännerna igen men jag vill endå att det ska gå lite saktare för dethär är mitt näst sista sommarlov, tiden går alldeles för fort..

 


lättförtjänta pengar


Jag måste ha vääääääääääääärldens softaste jobb, idag började jag halv 9 och slutade halv 10 men jag får endå betalt för 6 timmar hur nice är inte det? Och det enda jag gjorde var att sopa upp lite skit i några trappuppgångar.. Jag jobbar med 3 andra en tjej till och sen två killar och dom verkar helt okej. Dom sa inte så mycket men antar att det blir så de första dagarna eftersom ingen känner varandra..

Känns som att jag ska sova lite nu är hur trött som helst & sen så får jag se vad dagen bjuder på, ha en bra dag!

PUSS



Första dagen på jobbet

Klockan är 07:36 och jag ska snart till jobbet, jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv...


your love is my drug

Nu är det bara ungefär två timmar kvar sen så är jag äntligen hemma och det ska bli hur skönt som helst! Bortsett ifrån att jag börjar jobba imorgon.. Städa trappuppgångar och tvätta fönster i 3 veckor känns som att jag kommer ha riktigt roligt..


nu sitter jag äntligen på tåget hem!


ska snart åka hem

Kom hem ifrån resturangen för ett tag sedan, vi åt jätte god indisk mat om ni ville veta men whatever ;) sen fikade vi hos mormor och morfar.. Nu ska vi iaf snart åka till Malmö för att ta tåget hem till södertälje är väl hemma runt 24:00 skulle jag tro riktigt segt att sitta på tåget i 4 timmar också, thank god att dom har internet!!!!


I'm gonna be your number one

Nu är jag färdigfixad & snart drar vi ut och käkar lunch!


Godmorgon

Vaknade för ett litet tag sedan men ligger fortfarande kvar i sängen orkar inte gå upp är så sjukt trött, vet inte hur jag sa orka gå upp klockan halv 8 imorgonbitti för att dra till jobbet..



Måste iaf börja göra mig i ordning nu för vi ( jag, mami, mormor & morfar ) ska dra ut och äta lunch någonstans med båda mina morbröder och alla mina små kusiner, myys!

hjäääääälp

Jag kommer få panik snart sitter på min mormor & morfars ballkong och tittar ut över havet och värsta ovädret är påväg in, helt sjukt hur mycket det blåser och man ser verkligen hur högt vågorna slår och man ser hur det blixtrar ute över havet.. Jag hoppas bara på att min och mami's tåg går som det ska imorgon annars får jag damp för jag vill hem hem hem!


what you got boy is hard to find, I think about it all the time.

Har precis kommit hem & duschat och så efter en underbar dag på stranden vädret är verkligen helt underbart! nästan för varmt men man ska inte klaga.. Nu ska vi åka iväg till väla (ett köpcentrum) och shoppa lite hoppas på att jag hittar en ny fin bikini, bye!




underbart väder!

Godmorgon!

Min mami kom precis in och väckte mig och sa att vi ska gå ner till stranden ( tar 5 min härifrån ) för det är hur underbart väder som helst 35 grader i solen! Jag älskar stränderna här nere också dom är alldeles vita och fina och vattnet är alldeles klart, stor skillnad om man gemför med södertälje! Det enda jag inte gillar är att det är saltvatten det är lite jobbigt...


Everybody crash and burn sometime

Idag har jag legat på stranden all day long! har varit så jävla underbart väder, 35grader i solen.. Men nu regnar det och åskar & blixtrar, typ jätte knasigt väder men whatever bara det är sol imorgon så är jag nöjd..

Igår firade vi som sagt min morfar och det var helt okej inte det roligaste jag gjort men det dög.. Slänger upp lite bilder från kvällen..









I'ts music bitch


Calefornia Gurls - Katy Perry

hej bloggisen

vaknade för en liten stund sedan.. vi ska snart åka till mina kusiner igen och fixa lite inför i eftermiddag sen lite senare kommer mina andra kusiner och släktingar till min mami dit. Gamla gubbar och kärringar känns som att jag kommer få en kul kväll.. Känns framförallt som att det kommer bli bra drag?
Slänger upp en bild på mitt hår och mitt smink.

jag har lockat håret med en plattång sen borstat igenom det, då ser lockarna mer naturliga ut..

har använt lite mascara, solpuder & rouge. Visst har jag fina finnar btw? ;)

första dagen.. bara 4 kvar!

Nu är jag hemma igen, eller inte hemma men hos mormor och morfar! ;)
Har haft det riktigt mysigt.. Först var jag hos mina yngsta kusiner i deras hus och vi myste och tittade på film medans de vuxna fixade inför imorgon.. Sen åkte vi till en jätte mysig resturang och åt, man såg ut över hela vattnet & hamnen det var verkligen jätte fint! Men istället för att berätta allt så lägger jag upp lite bilder.

hos mina kusiner
ena sidan av deras hus

Hilda, Jag & Ida

Hilda, Jag & Ida

på resturangen
Jag & Ida

världens bästa mami

Världens bästa morfar

Jennie, Hilda & morbror Jonas

nere vid hamnen
Hilda, Jag & Ida

jag & mami

Världens bästa mormor

helsingborg

Äntligen fungerar internet som det ska.. Igår ville det inte fungera överhuvudtaget så jag och morfar har suttit hela morgonen och försökt fixa det och förhoppningsvis sa det fungera utan problem nu!

Har varit nere en sväng på stan med mami, mormor & morfar och om en liten stund ska vi åka till min morbror Jonas, hans tjej och mina kusiner Ida & Hilda, var en evighet sen jag träffade dom.. Btw ni ska se deras hus det är sjukt stort!

hmm.. jag bjuder på dessa två bilder är helt ofixad.


inte långt kvar nu

Nu är jag snart framme bara hen halvtimme kvar ungefär hur skönt som helst. Dock går bara tåget till malmö och därifrån ska vi åka bil vilket tar en halvtimme till, seeeeegt.. men men.


hej, jag har jätte roligt, hejdå.

Fiskar från IKEA 10kr as goda, mums


min fina mami, kolla gubben där bak haha!

tänk om jag hade en liten liten apa, oumpa oumpa fallerallera
tänk vad folket skulle stå och gapa, oumpa oumpa fallerallera
inte åt mig men åt min lilla apa, oumpa oumpa fallerallera


på tåget

Nu sitter jag på tåget påväg ner till helsingborg, tur att dom hade trådlöst internet på tåget annars hade jag dött av att sitta här i nästan 5 timmar utan inte göra ett skit.. Fick till och med internet gratis eftersom vi åker i 1a klass, how nice isn't that!?

i södertälje syd..


jag har världens bästa mamma



snart åker jag!

Nu har jag äntligen packat klart allting
hoppas att jag inte glömt något..




om du bara vill så säg till, jag kan va din vän när natten faller.

hej bloggisen!

vaknade för en liten stund sedan och har precis ätit frukost med mami på våran mysiga ballkong. Ska snart börja packa allt jag ska ha med mig, 16:39 går vårat tåg mot helsingborg och jag längtar verkligen. Ska få träffa mormor & morfar, båda mina morbröder och alla mina underbara små kusiner.


tänk om jag hade en liten liten apa


onsdag

Nu är jag hemma igen efter en mysig middag med min mami, funderar på att lägga mig i sängen, sätta på en bra film och bara ta det lugnt känns som att jag behöver det..



just like a pill

Nu är jag färdigfixad och ska snart dra. Ska först till mamis jobb sen ska mami och jag gå ut och äta på barolo och ha det mysigt den imorgon åker vi till helsingborg, om jag längtar!


jag älskar vädret

Hej Bloggen!

Har legat ute och schtekt hela förmiddagen i det underbara vädret, det är nästan så att det är för varmt men man ska inte klaga! Jag hoppas att det blir lika bra väder i helsingborg när jag åker dit imorgon kväll så man kan ligga och schteka på stränderna där dom är så fina..



Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig sen dra till mamis jobb!

one life, one chance

Kanske dags att sova nu? Jag vill men jag kan inte.. Tänker alldeles för mycket på saker som förvirrar mig. Jag vill ha svar men jag finner inga..

I'ts music bitch!



I feel like a song without the words
A man without a soul
A bird without its wings
A heart without a home
I feel like a knight without a sword
The sky without the sun
cos you are the one

I feel like a ship beneath the waves
A child who's lost its way
A door without a key
A face without a name
I feel like a breath without the air
And every day's the same
since you've gone away

I gotta have a reason to wake up in the morning
You used to be the one that put a smile on my face
There are no words that could describe how I miss you
and I miss you everyday
yeah

and I'm never gonna leave your side
and I'm never gonna leave your side again
still holding on girl
I won't let you go
cos when I'm lying in your arms
I know I'm home

They tell me that a man can lose his mind
Living in the pain
Recalling times gone by
And crying in the rain
You know I've wasted half the time
And I'm on my knees again
'till you come to me
yeah

I gotta have a reason to wake up in the morning
You used to be the one that put a smile on my face
There are no words that could describe how I miss you
and I miss you everyday
yeah

and I'm never gonna leave your side
and I'm never gonna leave your side again
still holding on girl
I won't let you go
I lay my head against your heart
I know I'm home
I know I'm home
I know I'm home

and I'm never gonna leave your side
and I'm never gonna leave your side again
still holding on girl
I won't let you go
cos when I'm lying in your arms
I know I'm home


natthumor

Dethär var det roligaste jag sett på länge. Jag vet att jag har dålig humor i vanliga fall men nu är det natt och då blir den sämre än vanligt! HAHA


Tisdag

Idag är det tisdag och jag har inte gjort ett piss.. Var på Ikea en snabbis med min mami och jag fick med mig hem en liten typ hylla som man kan ställa två tavlor på det blev verkligen jätte gulligt;



det ser inte så gult ut runt omkring irl var blixten som gjorde att det ser ut så..

Det var även jag som satte upp den själv så den är typ lite hmm.. sne.. men whatever tycker att det blev rätt så bra endå! :)

Sådärja.. lite skillnad va?




Hmm... kanske borde städa mitt rum?




what you got boy is hard to find, I think about it all the time.

Idag har jag och Johanna legat vid hennes pool och schtekt galet, lite bruna blev vi nog iaf. Känns som att vi båda somnade ett tag på luftmaddrasserna nere i poolen för det blev galet tyst men nice var det iaf. Ännu mer nice var att jag fick donken när jag kom hem, riktigt mums.







Och vad fan ska man göra ikväll då? känns ju som att det inte händer ett piss. aja helsingborg på torsdag iaf det ska bli nice..

grönalund baby

Igår var jag på grönalund med Johanna, Mikaela, Evelina & Jonathan vilket var hur soft som helst. Vi var där runt 5 vilket var skönt för då var det inte så fruktansvärt mycket folk där. Jag, Evelina & Mikaela var fett tuffa vi åkte frittfall tilt medans Johanna & Jonathan bangade stenhårt. Johanna fick ett väldigt fint ragg i ena bergodahlbanan också han var riktigt sexig... Men Men, det stängde 10 då drog vi hem sen sov jag as nice. Vi tog rätt många bilder lägger upp några...
















Lördas

I Lördas låg jag på stranden och schtekte all day long med min mami och papi vilker var hur underbart som helst. Sen på eftermiddagen åkte jag ner till sandvikensbrygga och schtekte där ett litet tag med några vilket var nice.

lite bilder från dagen.






Torsdas & Fredas

Förlåt för dålig uppdatering men jag har verkligen haft fullt upp. I torsdas åkte jag som sagt till Strängnäs hem till Alexandra där Ina också var och vi hade det jätte mysigt. Vi drog hem till Emilia dit lite folk kom och det var faktiskt riktigt roligt.
Sen i Fredas drog vi in till Mariefred och badade med Sandra & Josefin vilket var riktigt mysigt.

Lite bilder från i torsdas:








Lite bilder från i fredas;





RSS 2.0