godnatt bloggen

SWEET DREAMS!


everybody's looking for love, oh oh

Tjenis Penis!

Dagen idag har varit riktigt chill, hade en lektion i skolan så slutade 12. Drog ner på stan fixade lite saker, drog hem tog det lugnt sen gick jag ut och träffade Madde. Vi solade, käkade donken och en jätte god glass.

Nu sitter jag här som vanligt och nördar mig framför datan har precis städat klart mitt rum också så nu känner jag mig riktigt duktig.. Jag borde börja med mitt historia arbete som ska vara klart imorgon men jag orkar verkligen inte..


BYE!

Please dont waste my time time time

Nu blir det skola sen efter det ner till stan och träffa Madde och kanske min snela hest. Vi ska sola för vi måste bli bruna till Maddes student som är på fredag, om jag längtar! Jag ska lämna in en klänning också hos skäddarn för måste sy upp den, den är alldeles för lång, men whatever nu ska jag dra. SEE YA!


FRIDAY


maja & jag

maja & jag

johanna & jag

evve & andrea

jag

min fina hestven johanna

<3

johanna & evve

jag

<3


gårdagen

Kvällen igår var riktigt bra!
Vi chillade hemma hos Johanna med lite folk och sen så badade vi i hennes pool vilket var as nice! Det var faktiskt riktigt skönt att det var rätt lugnt med tanke på hur jävla fulla vi var i fredas haha! Langar iaf upp lite bilder från i fredas och igår i ett annat inlägg sen.
LOVE , L

tonights gonna be a good night

Idag fyller världens besta hest johanna 17 år så nu ska jag hem till henne, är sjukt taggad! Det ska bli riktigt roligt, hörs kanske ikväll!

Party party

Kvällen igår var grym, började med att jag, johanna, evve & andrea chillade lite hos mig & sen drog vi vidare till lokalfesten i östertälje. Jag hade iaf riktigt roligt & det tror jag att de andra också hade. Idag mår man ju iaf som man förtjänar. Men det blir bara att tagga om tills ikväll.

vila i frid min lilla vita söta klocka som försvann någon gång under kvällen igår! :(

I want to save you

Dagen har varit riktigt bra, bästa på länge så puss på den.
Nu blir det sängen, en bra film och sen sova.

LOVE / L

ska till skolan nu

see ya later aligator!


She´s finding me out

Bra väder det har varit idag då, riktigt nice faktiskt, not. Hade hoppats på bra väder idag då va ska hoppa hest på utebanan men det är ju typ bara att glömma i dethär vädret.. Lite trist sådär men jag överlever nog.

En annan sak, jag är så sjukt jävla skoltrött just nu, jag pallar verkligen ingenting vill bara ha sommarlov och slippa allt äckligt plugg. Och att det är piss väder gör absolut inte saken bättre är så äckligt trött på sveriges jävla väder.



Kul inlägg dethär blev men ibland måste man få klaga lite också, nu ska jag gå i idé tja!

mina nya klockor

I lördas när jag var inne i stockholm med min mami köpte jag en vit klocka ifrån ur & penn och idag när jag gick runt lite på stan hittade jag en precis lika dan klocka fast i rosa, jag blev kär direkt! Dom kostade 298kr styck så det var inte så farligt med tanke på hur stor klockan är, I love it!

den rosa klockan
(den ser mer rosa ut i verkligheten)

och den vita klockan


VÄRLDENS GULLIGASTE LAMM BEBIS!


All the crazy shit I did tonight

Gårdagen spenderade jag hemma hos Ina med massa folk och det var riktigt roligt. Den bästa lördagen jag haft på länge. Vi grillade och gjorde massa annat skoj. Så tack Ina och alla andra för en underbar kväll!

bjuder på lite bilder











I just wanna let it go for the night

Nu ska jag till stockholm med min mami! Lägger upp bilder lite senare från igår.
PUSS

äntligen helg

Har precis gjort mig iordning och ska snart gå ner till centralen och träffa Madde, vi ska ta tåget in till stockholm och dra till rixfm festivalen nördiga som vi är. Men innan dess ska madde köpa skor och så ska vi äta något gott.



HAVE A NICE DAY!

Hur vet du att du är ett pucko?


..du blir påkörd av en parkerad bil
..du tror att det är iskuberna som håller frysen kall
..det tar dig två timmar att kolla på en 60minuters film
..när du gick på disco när man skulle vara över 18 tog du med
dej 17 av dina kompisar
..du ville ha en ny munk eftersom det var hål i den förra
..du ringer nummerupplysningen för att få tag i nummret
till nummerupplysnignen
..du ställer dej på en stol för att höja ditt iq
..du snubblar över en sladdlös telefon
..du säljer bilen för att få råd med bensin
..du kastar en sten mot marken men missar
..du försöker döda en fågel genom att kasta den för ett stup
..du försöker dränka en fisk
..du köper en soldriven ficklampa
..du blev inlåst i en livsmedelsaffär och svalt ihjäl
..du spottar i motvind
..du mördar ett lik
..du frågar chans på din flickvän
..duköper en begagnad trisslott
..du dricker redbull och kastar dig ut genom ett fönster och tror att du kan flyga.

man får aldrig en andra chans att ge ett första intryck

Ska nog lägga mig och sova snart med tanke på att jag försov mig i morse, men jag är verkligen inte trött är hur pigg som helst.. men men, skönt att vi bara har 3 veckor kvar i skolan sen är det efterlängtat sommarlov!

sweet dreams alla hestläsare♥


I just wanna let it go for the night

Ska till maddes skola nu vi hörs senare!


just another day

Godmorgon Bloggen!

Idag hatar jag mig själv för jag försov mig & jag som verkligen ville till skolan idag.
Det enda som är nice är att jag missar matteprovet idag som jag endå inte kan ett piss om, jävla funktioner vilken jävel kom på det egentligen? förstår inte ritkgit vad jag ska ha för nytta av det sen. men men...

...Det ser iaf ut som att det kommer bli nice väder idag så jag följer med madde till stallet sen ikväll och tittar på hennes träning på viking, han har verkligen blivit så fin!

hestkompisar

hej alla venner, idag har jag och min hest kompis johanna lekt hoppa hest igen det var jätte kul. Johannas sotahest.se var jätte duktig och jätte snel, min var jette elak och jette stark så det va inte alls kul.. Och johannas hest idag är neger för han hade en svart snopp..



jag och min hest kompis har en ny favorit låt som vi tänkte dela med oss av idag, den kommer ur världens bästa serie vi älskar den och det måste ni också göra. Nu ska jag titta på en hest film sen sova för jag har skola imorgon. puss på alla hestar.


never surrender

Sådär.. nu orkar jag inte riktigt fixa mer med designen  idag..

Ska ta och äta lite sen dra till stallet! Tror att vi har markarbete idag & jag ska sitta på Robyn, hoppas hon sköter sig lika bra som hon brukar. Jag kommer iaf få träffa alla mina söta hest kompisar & min supercoolabästahestvän johanna vilket gör mig till en glad chey.

puss på skinkan

uppdate

Jag håller på att ändra om min design, det är därför allting ser lite knasigt ut hihi!

.

Nu ska jag och Robert mysa & titta på film, bye!


bilder från idag

Här kommer lite fler bilder från idag som Mikaelas snälla kompis tog.
Kvalitén på bilderna är inte så jätte bra men det är för att det är så mörkt i vårat ridhus..









duktig polle

Idag har jag och johanna hoppat hest och det gick verkligen jätte bra jag är super nöjd! Var som sagt andra gången jag hoppade Robyn idag och det var också våran första tävling tillsammans..
Allt känndes klockrent tills jag kom till dom två sista hindrena, på hinder nummer 7 hann jag inte riktigt med att svänga så hann inte alls med i språnget & det måste sätt riktigt roligt ut. Sen efter som att hinder nummer 7 blev som det blev så kom jag helt fel på hinder nummer 8 också men då hann jag iaf med över språnget.. Så förutom de två missarna gick hon helt klockrent, jag är supernöjd.





( bilderna är tagna ut en film därav kvalitén ;) )

Nästa tävling är i juni och då satsar vi på en högre klass för det här var hur enkelt som helst.

snel hest

Ska till stallet snart. Idag så ska jag tävla Robyn för första gången, vi får se hur det går med tanke på att jag bara har hoppat henne en gång tidigare. Vi börjar iaf lågt med 80cm och om det går bra så tar vi högre nästa gång! Wish me luck! ;)


trettonde maj

Idag har jag varit en duktig tjej och städat heeeeeeela mitt rum och rensat ur min garderob så nu är allt superfräscht. Förutom det så har jag inte gjort ett piss idag legat i sängen och degat och tittat på film bara kul dag, nej... Nu ska ja titta på film, igen sen sova....

GODNATT



It's nice baby

Hej min najjsiga blogg!

Dagen idag har varit as nice, skolan var till en början fett chill vi hade någon tema dag & sen glodde vi på en film som var jätte hemsk! Efter skolan drog jag till stan och träffade min coola och älskade vän johanna, vi skulle egentligen gymmat men jag orkade inte och det var en jävla tur det för vi var galet trötta efter ridningen...


johanna hittade ett par söta trosor, HAHA!

Lite stor BH, kanske?


Ridningen idag gick grymt bra för att vara mig ehehe, hade Robyn och det är 4 gången jag rider henne nu och de känns bättre bara och bättre för varje gång. I helgen ska vi tävla och jag vill inte börja så högt med tanke på att jag bara hoppat henne en gång innan så vi startar på 80 cm och om det går bra kör vi högre nästa gång!


Söt Hest

Söt Hest igen, ful min...

Söta Hestar

Söta Hestar igen

Nu ska jag chilla sen sova. Pussss

Everyday feels like a monday

Hej Bloggen!

Var helt död idag i skolan & det var inte roligt haha. Satt och skulle göra engelska nationella prov imorse och när jag skulle göra läsförståelsen kunde jag knappt läsa för texten flöt ihop var så jävla trött..
Efter skolan träffade jag min fina vän johanna nere på centralen hon käka glass, mums. Och imorgon ska vi gymma!
















Nu ska jag titta på någon film sen sova! puss godnatt

jag kanske borde sova..

nice att jag inte somnat ännu & ännu mer nice att jag ska upp om 3 & en halv timme igen.
Älska livet just nu alltså, ge mig sommarlov!

natti bloggen

jag är med och tävlar om en Iphone på dennism´s blogg! :)

http://admin.nextinfashion.se/dennism/2010/05/07/tavling-vinn-iphone-3gs/#comment-1294


jag vill ha – sommarlov, godis & min födelsedag
min senaste kyss – var med en idiot
jag lyssnar mest på – det jag vill höra
jag pratar - helatiden
jag gillar inte - skitsnack & fjortisar
min första riktiga kyss – kommer jag inte ihåg
jag avskyr när folk – inte är som man förväntade sig
kärlek är – hestar
jag älskar – mina fina vänner
jag  kommer alltid att – vara den jag är
sist jag grät var – förrgår kväll
min mobiltelefon är – råsa & dum
när jag vaknar på morgonen – tänker jag "varför fan finns skolan"
innan jag går och lägger mig – måste jag alltid fixa till mina kuddar
idag har jag – inte gjort ett jävla skit
just nu tänker jag på - hur fruktansvärt trött jag kommer vara imorgon
ikväll ska jag sova
i morgon kommer jag – att vara död om jag inte sover snart

jag är med och tävlar om en Iphone på dennism´s blogg! :)



borta bra men hemma bäst!

kom hem för en liten stund sedan & nu ska jag snart sova. Börjar egentligen 10 imorgon men eftersom jag missade mitt nationella prov i engelska förut så måste jag göra det halv 9 imorgon bitti, big fail!

Innan vi åkte hem imorse så var jag och min lilla söta kusin ute och tog lite bilder, här kommer några.






lördag

Har varit inne i göteborg hela dan idag och kollat i affärer och gått runt och glott lite, hittade en söt bikini och en väska som är perfekt till stranden. Har lekt i sandlådan också, blev tvingad.. & gosat med min kusiners ursöta lilla hamster! Nu ska vi äta godis och titta på film. pusss




fredag!

lite bilder från orienteringen i fredas



Hej världens bästa farmor ..

på lördag var det tre hela månader sedan du lämnade oss & jag saknar dig så! Du finns i mina tankar hela tiden & jag hoppas att du har det bättre där du är nu, för under din sista tid här med oss hade du det inte bra även fast du inte ville erkänna det för oss. På dig lät det som att du skulle klara av det denhär gången också, att du skulle lyckas övervinna den igen & jag hoppades verkligen på det. Jag hoppades så mycket på det bästa att när du väl lämnade oss trodde jag inte att det var sant..

Det har snart gått tre månader & jag har fortfarande inte förstått att du aldrig mer kommer komma tillbaka, att jag aldrig mer kommer få se dig, att jag aldrig mer kommer få höra din röst & att jag aldrig mer kommer få se dig. Inners inne så vet jag att det är så men samtidigt så kommer det upp en röst helatiden som säger till mig att du inte är det, att du fortfarande lever här med oss & på ett sätt gör du det för mina minnen av dig kommer alltid att finnas kvar & du kommer alltid att finnas i mig men det är inte så jag vill att det ska vara. Jag vill ha dig här hos mig, jag vill ha tillbaka min glada & friska farmor, hon som alltid skämtade & var glad nästintill helatiden..

Jag försöker att vara stark men det är inte alltid så lätt, du lämnade ett stort hål bakom dig och det hålet kommer ta tid att läka.. Under dagarna så försöker jag att inte tänka så mycket på dig då placerar jag dig långt bak i huvudet. Det är på kvällarna som alla känslorna & tankarna kommer fram, det är då tårarna börjar rinna & dom rinner nu också ska du veta...

Du ska veta att dethär är jobbigt för mig att skriva för det är ingenting jag tycker om att prata om, för jag är precis som du jag vill inte visa mig svag inför andra. Men jag kände att jag var tvungen att skriva dethär nu för jag vet inte vad jag ska göra längre, jag orkar inte mer. Det finns en gräns för hur länge man kan låtsas att man mår bra och nu har den krossats.. Jag skulle kunna göra vad som helst bara för att få se dig en sista gång, bara för att få känna din värme.



låten vi spelade på din begravning....


Jag älskar dig farmor & jag kommer aldrig att glömma dig.
Jag hoppas att du ser dethär det skulle göra mig glad.. jag saknar dig snälla kom tillbaka!
:(♥

vila i frid
4 oktober 1938 - 8 februari 2010

nice dag

Åker till göteborg imorgon och ska stanna där över helgen vilket ska bli riktigt roligt, får träffa min morbror, mina kusiner och min mormor och morfar jag har saknat dem så. Känns som att jag skulle behöva börja packa lite men jag orkar verkligen inte skulle behöva städa mitt rum också men det orkar jag ännu mindre..

Skolan idag var iaf nice hade en lång dag men typ inga lektioner, hade håltimme i 2 timmar och då somnade jag och alexandra i en soffa och det var kosigt. Skulle haft mitt historiaprov också men efetersom att jag är så otroligt bra på prov ..inte.. så får jag skriva den som en uppsats istället och det gjorde mig typ jätte jätte glad!

Och justeja eftersom att jag är så otroligt bra på matte ( har inte fått g på ett enda prov ) så kommer jag ha femhundrasjuttielva omprov nu innan sommarlovet och det känns ju bra, eller inte. (Y)


torsdag

Vaknade alldeles för tidigt idag så nu har jag ingenaning om vad jag ska göra, min buss går om en halvtimme och jag är redan färdig.. Skönt att inte behöva stressa iaf!



Idag ska jag göra mitt historia prov som jag failade på innan & lär faila nu också för det är så äckligt svårt sen blir det gymmet idag igen. Kul inägg de blev, whatever see ya!

;)

ska iväg till gymmet nu!


ONSDAG

Sitter ute och chillar på min ballkong just nu, solen är verkligen så varm nu och det är helt underbart! Ska ner till gymmet om ett litet tag också och träna & sola, riktigt nice!



PEACE OUT

It's summer baby

Idag är det exakt 1 månad & 6 dagar kvar tills jag får sommarlov och är verkligen helt sjukt hur fort dethär året har gått, känns som om det var igår jag började gymnasiet. Jag håller verkligen med om det alla säger att första året i gymnasiet går jätte fort, eller vad säger ni?


I want it that way

Godmorgon Bloggen!

Vaknade för en liten stund sedan, försov mig.. Att försova sig är det enda dåliga när man går i en skola långt bort som jag gör, för om jag försover mig och missar mitt tåg blir hela min dag förstörd eftersom att tågen inte går så ofta..


jag gillar min morgonfrilla....

Nu ska jag nog sätta på en film & bara ta det lugnt nu, känns som att jag behöver det..

Everyday feels like a monday

klockan är tolv och jag är fortfarande uppe, det är inte alls bra! Ska gå upp sex imorgon och det lär jag ju inte palla. Borde dra mig mot sängen men jag pallar inte det heller för jag är inte trött, eller jo.. jag är så trött så att jag blir pigg och det är inte roligt.. Men ska lägga mig och lyssna på musik iaf så kanske jag somnar. sweet dreams

Måste bara säga att johanna är otroligt bra!

natti bloggen

snel hest

kom hem ifrån stallet för en liten stund sen & jag måste bara säga att idag gick det verkligen grymt bra! Hoppade Robyn för första gången som jag nämnde tidigare och vi tog oss över 1 meter utan problem så ska ha henne på nästa träningshoppning som är den 16e maj men vet inte på vilken höjd ännu.

Elin filmade och tog lite kort också men kvalitén blir helt åt hel***e när man tar inomhus så det var lite synd, men lägger ut några bilder iaf som vi tog utomhus..


jag och robyn

johanna & uvarone

johanna & jag

jag & johanna

fjärde maj

Kom hem från tandläkaren för ett tag sen, inga kommentarer! Tandläkaren var helt fucked up.. Ska ner till gymmet nu iaf och träna, ska nog simma lite också älskar att bada.

Ikväll blir det stallet också, ska hoppa robbyn för första gången vi får väl se hur det går.. Ska iaf bli kul att träffa min otroligt grymma vän johanna. OVER AND OUT


jag, johanna & madeleine

tandläkaren

Ska till tandläkaren nu är så sjukt nervös! Hoppas verkligen inte att jag behöver tandställning då kommer jag dö, nej det kommer jag inte men vafan dom kunde ju kommit på det lite tidigare..


måndag

Idag är det måndag och solen skiner, underbart! ska snart dra mig iväg till skolan, börjar 10 idag så får lite sovmorgon vilket är skönt. Ska till gymmet med mami efter skolan också och träna..


första maj tvåtusentio

Har varit i Eskilstuna hela dagen ( gick upp halv 6 imorse, är helt död ) och tittat när min lillebror har spelat innebandy cup & dom vann sin grupp så dom ska spela semi final imorgon hoppas dom vinner den..

Emellan matcherna var jag och shoppade med min mami och jag fick lite saker av henne och det var najs. Nu ska jag duscha sen glo på en film. PUSS


persikofärgad kofta från cubus 199kr

svart kofta cubus 199kr

kofta gina tricot 99kr

söt tröja cubus 149kr


RSS 2.0